OstroVit High Protein Ice Cream – продукт на основі порошку морозива з високим вмістом білка, без додавання цукру. Це відмінний, низькокалорійний та смачний десерт, який ви можете дозволити собі протягом дня. Основу порошку морозива становить молочний білок та сироватковий білок. Білок молочної сироватки інтенсивно підтримує процес зростання м'язів та допомагає відновити м'язові волокна. Має анаболічний та антикатаболічний ефект – запобігає розпаду м'язової тканини. Зменшує втому та прискорює відновлення м'язів після тренування.
У складі продукту використовується ізомальтулоза, яка складається з глюкози та фруктози, міститься, зокрема, в меді, сприяє розщепленню жирів при фізичних навантаженнях, вважається одним із цінних цукрозамінників. Ізомальтулоза, на відміну від цукру, не перетворюється під дією бактерій, що містяться в ротовій порожнині, на кислоти, які руйнують зубну емаль і призводять до карієсу. OstroVit High Protein Ice Cream продукт, розроблений спеціально для фізично активних людей, які піклуються про струнку фігуру та перебувають на дієті. Цей солодкий десерт стане в нагоді тоді, коли ви захочете щось солодке з мінімальною калорійністю.
Особливості High Protein Ice Cream:
- швидке зростання сили та маси
- приємний смак та оптимальна ціна
- висока концентрація білка
- швидке відновлення після травм
- джерелом протеїну служить концентрат сироваткового білка молока
Дозування: 2 порції - 100 г порошку (6,5 мірних ложок) змішати з 200 мл води до отримання однорідної маси. Заморозити в морозильній камері протягом 2,5 години. Після часу витягти з камери і ретельно перемішати. Після цього ще на 40 хв. занурити в морозильну камеру. Рекомендована добова доза – 50 грам.
| СКЛАД ПРОДУКТУ | 1 порція (50 г) | 2 порції (100 г) |
| Калорійність | 221 ккал | 443 ккал |
| БІЛКИ | 26 г | 52 г |
| ВУГЛЕВОДИ | 18,5 г | 37 г |
| *цукри | 15,5 г | 31 г |
| ЖИРИ | 4 г | 8 г |
| *насич. жири | 0,35 г | 0,7 г |
| СІЛЬ | 1,5 г | 3 г |
Будьте першим і задайте своє питання.